Booking

Forespørgsel af hotelophold

Trænger din hund til ferie, det er muligt at forespørge om et hotelophold hos Nalas hunde-hotel direkte på denne side.

Når du har sendt denne forespørgsel om bookning af værelse, kan der gå op til 2 døgn før du modtager en ordrebekræftelse. Opholdet er ikke booket, før du har modtaget ordrebekræftelsen. Er du ny gæst, vil du ligeledes sammen med din ordrebekræftelse, modtage email med stamkort på både dig som ejer og på din hund.

Såfremt du ikke modtager en ordrebekræftelse kan det betyde at der har været tekniske udfordringer (nogle email adresser kan drille lidt) og du bedes derfor kontakte mig.

Har du flere hunde bedes du, hvis de er nye gæster i hotellet, sende en email med information om oplysninger på alle hundene, samt om de gerne vil dele værelser, eller om de har brug for et enkeltværelse. Har I været her før, skriver I bare navnene på alle hunde i feltet “Hund navn”.

Vær opmærksom på, at for at jeg kan modtage gæsterne i hotellet, er det vigtigt at de har deres kernevaccine (DHP 3 årig), ikke-kernevaccine (L 1 årig) og (Pi 1 årig), samt ansvarsforsikring i orden. Derudover anbefaler jeg på det kraftigste at de også har ikke-kernevaccine (Bb 1 årig). Denne er dog valgfri.

Læs regler for gæster og deres ejere her inden bookning.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 4280 3700 eller på email: nalas@hunde-hotel.dk.

OBS: Enkelte kunder oplever desværre at de får en fejl i booking, hvis dette sker så skriv eller ring til mig på nalas@hunde-hotel.dk eller 42803700, for som jeg oplever det har jeg modtaget bookingen.